Culori de oja pentru toamna-iarna 2013/2014

shutterstock 70398094Desi stiu sigur ca nu mai este nevoie sa va reamintesc ca manichiura este cartea de vizita a unei femei si cea care completeaza orice look, trebuie sa facem o trecere in revista a nuantelor de oja, care se schimba de la an la an. Toamna si-a intrat in drepturi, atat pe termometre cat si in moda, iar in ceea ce priveste tendintele in materie de culori si modele pentru unghii, acestea sunt foarte diverse si corespund mai multor stiluri. Nail artistii anunta un sezon indraznet si opulent in ceea ce priveste alegerea culorilor pentru oja, asa ca oferta este diversa, trebuie doar sa faceti alegerea corecta, sa indrazniti si sa iesiti din anonimat.

Iata care sunt trendurile in materie de manichiura pentru sezonul toamna-iarna 2013/2014 si care sunt culorile-vedeta care au completat tinutele de podium in cadrul Fashion Week.




Unghii de toamna cu accente 3D

 

Castigatoarea detasata din cadrul marilor prezentari de moda si accesoriul-tinta care a complimentat tinutele modelelor de pe podium a fost manichiura 3D. Aplicatiile colorate iesite in relief, glitterul, praful de catifea, caviar, pietrele, tintele, accentele sclipitoare si paietele au transformat unghiile in adevarate bijuterii. Spectaculozitatea si glamour-ul acestui tip de manichiura la moda in sezonul 2013-2014 s-au asortat perfect tinutelor propuse de Oscar de la Renta, Houghton, Libertine, Charlotte Ronson sau Anna Sui.


Eternul negru

 

Complet negre sau cu accente de negru, unghiile pictate in aceasta culoarenu au lipsit de pe podiumuri, propunerile nail artistilor regasindu-se intr-o gama variata de modele. Eleganta, dramatica si misterioasa, oja neagra ramane in tendinte si in acest sezon si vizeaza femeia stilata si plina de atitudine. Manichiura half moon (manichiura frantuzeasca inversa), in cazul careia semiluna este pictata in culoarea neagra sau invers, semiluna intr-o nuanta metalica si restul unghiei neagra, face ravagii in aceasta toamna.

 

Burgundy de toamna

 

Vedeta sezonului in materie de culori face legea si printre trendurile in materie de manichiura. Eleganta si feminina, culoarea burgundy pe unghii este o declaratie de stil si pretiozitate pentru femeia ce o poarta. Este recomandata pe unghiile medii, cu forma ovala sau migdalata.

 

Nuante metalice in ton cu sezonul rece

 

Ca in fiecare sezon, unghiile metalice revin in forta si, in special, in perioada rece a anului. Indiferent ca vorbim de auriu, argintiu, albastru sau bronz, unghiile pictate in nuante metalice confera un plus de autenticitate si farmec. Combinatiile de lacuri metalizate aplicate in diverse forme si modele iti vor personaliza tinuta si te vor scoate din anonimat.

 

Lacuri de unghii mate

 

Unghiile lipsite de luciu sunt la mare cautare si in sezonul toamna-iarna 2013/2014. Lacurile de unghii mate, in nuante inchise de toamna, precum violet, mov, grena, tonuri inchise de rosu si albastru roial in combinatie cu formulele sclipitoare au un farmec aparte si garanteaza un look glamour.

 

Oja in nuante nude

 

Mizeaza pe nude si cu siguranta nu vei da gres. Si in acest sezon, oja nude isi mentine pozitia in topul culorilor de oja ce se poarta in sezonul toamna-iarna 2013/2014. Delicate, clasice si discrete, acest tip de nuante complimenteaza aspectul mainilor tale, care vor capata un plus de eleganta.

Versatile si foarte practice, unghiile pictate in nuante nude pot fi purtate in orice ocazie, completand cu gratie orice tinuta.

 

Manichiura half moon

 

Este cel mai pretios accesoriu in materie de unghii al toamnei. Tehnica de inversare a clasicii manichiuri frantuzesti folosita in diverse combinatii de culori si accente metalice iti ofera sansa sa starnesti admiratia celor din jur cu manichiura ta spectaculoasa!

 

Text: Alexandra Lupu

Sursa: harpersbazaar.com