Culorile anului 2022 în manichiură

culorile

În 2022, avem parte de noutăți cosmetice la fiecare pas, dar și de tendințe cool și inovatoare. Dacă la fiecare început de an suntem interesate de tipul de haine care se poartă, sau de machiaje și coafuri, același lucru îl putem spune și despre manichiuri.

În ultimii ani, manichiura reprezintă atât cartea noastre de vizită, cât și modalitatea ideală de a ne putea exprima.

Iar pentru că o manichiură nu poate fi frumoasă fără o piele frumoasă, farmaciştii Catena recomandă Crema protectoare pentru mâini de la Naturalis, cu uleiul din sâmburi de struguri şi extract din frunze de viţă şi levănţică, cu rol esenţial de împrospătare, relaxare şi catifelare a pielii.

”În 2022, noi credem că, cele mai râvnite dintre noile linii în manichiură vor fi cele care imprimă unghiilor un look care imită marmura în nuanțe de roz delicat”, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.Unghii care imită marmura

Dacă în 2021, manichiura French era un must-have, anul acesta avem nevoie de un design ceva mai complex. Încearcă o manichiură diferită în care să jonglezi cu nunațele sau să variezi tonurile neutre și culorile îndrăznețe.

Gri-albăstrui

Pantone a anunțat că albastru Periwinkle este culoarea anului 2022, dar versatilitatea este un cuvânt cheie pentru lacul de unghii.  Anul acesta gri-albăstrui e o nuanță care se potrivește perfect cu orice ton al pielii și, pe lângă asta poate fi folosit cu ușurință ca bază în orice manichiură cu model.

Unghii roz

Manichiura roz a fost întotdeauna una de impact, fie că vorbim de culorile puternice sau de cele pastelate. Rozurile se potrivesc cu orice. Poți începe anul cu o pată de culoare. Chiar dacă pare a fi o nuanță ideală zilelor de vară, te provoacă să-ți depășești puțin limitele.

Foto Shutterstock, PR