Cultiva-ti pasiunea pentru make-up la Atelier Paris

Aylin_Cadar_1Au inceput inscrierile la cursurile de machiaj organizate de Atelier Paris Make-up Bucuresti. Sustinute de Paulina Buldumea, cursurile se impart in mai multe module, atat pentru cei care vor sa-si cultive si dezvolte pasiunea in scop personal, cat si pentru cei care vor sa-si transforme pasiunea intr-un job, devenind Make-up Artist profesionist.

Cursurile sunt predate de Paulina Buldumea, o cunoscuta make-up artista profesionista din tara, o adevarata sursa de inspiratie pentru cei cu care lucreaza. Paulina Buldumea si-a inceput cariera in adolescenta, sub indrumarea artistului Serghei Kluchnikov. Talentul si indemanarea, pasiunea si inspiratia nativa au fost cultivate si dezvoltate de-a lungul timpului cu ajutorul celor mai buni profesori ai seminariilor si cursurilor de specialitate pe care le-a urmat in Rusia, Londra, Italia si Ucraina.

Daca cursurile de automachiaj te ajuta sa te exprimi estetic mult mai bine, sa iti scoti in evidenta frumusetea si sa iti ascunzi micile imperfectiuni, cursurile de specializare te initiaza in arta machiajului profesionist, te invata sa combini culori pentru a obtine efecte senzationale fie ca este vorba despre machiajul de film, teatru, tv sau fashion.

Paulina Buldumea: a castigat o valoroasa experienta colaborand cu televiziuni de top (Antena 2, Kiss Tv, Kanal D, TV5 Monde, Prima TV), reviste (Story, Mirese, Clubbing Mag, Tabu, InStyle, Absolutely Fabulous), fotografi (Cosmin Gogu, Florin Ionita, Oltin Dogaru, Edward Aninaru, Corina Olaru, Razvan Voiculescu), regizori (Cristi Gugu, Florin Botea, Eduardo Vasquez, Jordi Rexach, Alexandru Maftei, Sega, Radu Jude, Johnny Toosey, Igor Cobileanschi, Hypno, Razvan Marculescu, Iulian Moga, Radu Muntean) si branduri de renume (Lavazza, Finlandia, Malboro, Sobraine, Philips, Camel, L’Oreal Paris, Maybelline New York).

 

Text: Raluca Mateescu