Cum arată Nicole Cherry la doar câteva săptămâni după naștere

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a devenit mămică în urmă cu câteva săptămâni, aducând pe lume o fetiță minunată. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită să le arate fanilor tot ce se întâmplă nou în viața lor.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Artista în vârstă de 23 de ani, a devenit pentru prima dată mama în urmă cu aproape trei săptămâni, iar fiica sa, Anastasia, îi face viața mai frumoasă. Pe lângă imaginile postate cu fiica sa, artista le-a spus internauților că este mândră de cum se recuperează după sarcină.Cum arată acum vedeta?

Nicole deja a pierdut câteva kilograme, iar burtica de gravidă începe să dispară.

Recent, artista le-a povestit internauților că au început deja problemele cu fiica sa, aceasta suferind de colici. Din acest motiv, Nicole Cherry nu prea a reușit să se odihnească prea bine. Deși trebuia să nască la începutul lunii decembrie, micuța Anastasia a venit pe lume mai repede.

Iulia Mirică

Foto: google, instagram