Cum ne dezvaluie sprancenele personalitatea?

poza_cum_ne_dezvaluie_sprancenele_personalitateaDin punct de vedere estetic, sprancenele reprezinta unul dintre marile atuuri ale unei femei. Insa, pe langa rolul lor fizionomic si indiferent ca sunt naturale sau pensate, acestea au o importanta deosebita pentru descifrarea personalitatii. Spre deosebire de anii ’30-’70 cand pensarea excesiva si arcuirea perfecta dictau moda sprancenelor, trendul actual indica sprancenele groase si cu aspect cat mai natural.

“Conflictul” sprancenelor a “demarat” in 1980, odata cu aparitia actritei Brooke Shields in revista Vogue, cunoscuta de altfel ca fiind promotoarea sprancenelor groase si bine definite si “incheiat” zece ani mai tarziu, cand supermodelul britanic Kate Moss a pozat pentru aceeasi revista, promovand sprancenele subtiri. Insa indiferent de tendinte, regula principala care nu se schimba odata cu trecerea timpului este modalitatea de ingrijire si imaginea acestora.

Lasand deoparte vremurile si evolutia modei, forma perfecta a sprancenelor este cea stabilita de tine, specifica caracterului tau si in perfecta armonie cu trasaturile fetei.

Revenind la teoria conform careia sprancenele pot dezvalui caracterul unei persoane, va invit sa verificam impreuna veridicitatea acesteia.

Sprancenele drepte. Forma dreapta a sprancenelor indica o persoana extrem de hotarata, rationala si cu o perspectiva analitica asupra vietii. Aceste persoane nu pot fi convinse decat cu argumente, sunt introvertite si foarte inteligente, dar de cele mai multe ori neintelese (Kate Middleton, Kristen Stewart, Natalie Portman).

Sprancenele scurte. Dezvaluie o personalitate tanara, autonoma si foarte pretentioasa. In acelasi timp, aceste persoane nu sunt implinite sentimental, cauta perfectiunea in mod excesiv si sunt foarte imature (Ashley Olsen, Reese Witherspoon).

Sprancenele groase. Indica o persoana puternica si invincibila, bucuroasa si care are o viata plina de realizari. De asemenea, astfel de sprancene denota un caracter onest si un intelect extraordinar (Brooke Shields, Cindy Crawford, Jennifer Connelly, Madonna, Keira Knightley).

Sprancenele subtiri. Delicatete, sensibilitate si rafinament, acestea sunt principalele trasaturi de caracter ale persoanelor cu sprancene subtiri. In general sunt usor de manipulat, sunt superficiale si se plictisesc usor de rutina (Gwen Stefani, Kylie Minogue, Pamela Anderson, CharlizeTheron, Cheryl Cole).

Sprancenele curbate. Aceste persoane sunt foarte autoritare si se impun prin orice mijloc sa detina controlul absolut. Sunt femei de cariera, care nu se multumesc niciodata cu putin. In alta ordine de idei sunt foarte sociabile, carismatice, pasionale si destul de posesive pe plan sentimental (Angelina Jolie, Megan Fox, Penelope Cruz, Eva Mendez, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Eva Longoria).

Sprancenele unite. Posesoarele acestora sunt foarte intelepte. Inspira incredere, sunt calculate si deseori suspicioase. Concentrarea si rigoarea asupra detaliilor le diminueaza energia, devenind cu usurinta irascibile. Sunt, de asemenea, persoane creative, echilibrate, sincere si cu foarte mult bun simt (Madalina Ghenea, Lindsay Lohan, Salma Hayek).

 

Text: Alexandra Lupu