Cum să porți fes și să rămâi fashion

Este deja jumătatea iernii și tot ce ne dorim este să ne fie cald atunci când ieșim din casă. Și ce te poate încălzi mai bine ca un fes drăguț? Totuși, modul în care porți un astfel de accesoriu depinde și de ce modele ai deja în garderobă. Indiferent dacă sunt lungi sau scurte, cu manșete sau fără, te poți juca cu forma până când stă exact așa cum vrei.Drept

Pentru a atinge acest stil, este vorba despre găsirea bonetei potrivite. Vrei unul puțin mai gros și mai structurat, astfel încât să poată rămâne drept, mai degrabă decât să cadă înapoi în spatele capului tău. De-a lungul anilor, a devenit una dintre modalitățile preferate de a purta o căciulă  cu cămașă, deoarece nu trebuie să cauți calea corectă de a îmbina alte stiluri slouchy. Poți să-l pui pe cap și să ieși pe ușă!

All the Way Down

Deci, acest lucru funcționează cel mai bine cu părul mai scurt deoarece îl poți trage în jos, astfel încât să acopere tot capul. Unele modele sunt și mai scurte, astfel încât urechile să fie mai expuse, dar alege pe oricare o preferi.

Semi-Slouchy

Poți face acest lucru cu modele mai scurte sau mai lungi. Pune-l pe cap suficient, astfel încât să existe material în spate care să se plieze puțin. Te poți juca cu țesătura, astfel încât să stea exact cum dorești.

Super Slouchy

Acest lucru funcționează cel mai bine cu modele foarte lungi sau dacă pfesul este cu manșetă, o poți derula astfel încât să ai mai mult material cu care să lucrezi. Este destul de auto-explicativ, dar pune-l deasupra capului în locul în care doriți, apoi pliază peste materialul din spate, astfel încât să atârne frumos. David Beckham este, de asemenea, un mare fan al purtării lor așa, deci există asta?

Împins înapoi

Dacă ai breton sau, în general, nu îți place să acoperi tot părul, poți opta și pentru a purta fesul în acest fel. Asează-l la câțiva centimetri distanță de linia părului, dar nu atât de departe încât să alunece. Știu, știu, este dificil.

Text: Iulia Mirică

Foto: Cosmopolitan