Un nou cuplu în showbiz-ul românesc – Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Cleopatra Stratan, în vârstă de 17 ani, şi Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani, formează cel mai noi cuplu din showbiz-ul românesc.

Deşi pandemia îi ţine la distanţă unul faţă de celălalt, artista fiind în Chişinău, iar iubitul ei în Bucureşti, acest lucru nu-i împiedică să-şi declare iubirea pe conturile de socializare.

Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență”a declarat Edward Sanda.

„Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în brațele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte. Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai spus cântărețul.

Mai mult decât atât, Cleopatra Stratan a mărturisit că își dorește o fetiță împreună cu noul ei iubit. O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ‘Ghiță’, adică fetița noastră”, a spus tânăra.

Distanţa dintre cei doi iubiţi îi face pe aceştia să vorbească în fiecare zi pe FaceTime şi la telefon.

Oricum, vorbeam foarte mult și foarte des și, cumva, ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”a mai mărturisit Edward Sandală despre Cleopatra Stratan.

Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda. Suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a declarat cântăreaţa pentru Bravonet.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în timpul colaborării pentru piesele Cozonac și Leapșa muzicală

Text: Bettina Cristea

Photo: PRO TV