Cuplul celebru așteaptă cel de-al doilea copil

Cel mai bine plătit actor al lumii, Jason Statham, și frumoasa lui logodnică, fost model la Victoria’s Secret,  Rosie Huntington-Whiteley așteaptă cel de-al doilea copil.

Marea veste a fost făcută publică chiar de supermodel, pe contul său de Instagram. Frumoasa mămică a postat mai multe fotografii cu diferite outfit-uri, iar în ultima imagine a caruselului apare ea cu burtica, într-o rochie tricotată albă, midi și strâmtă, pentru a-și scoate formele în evidență.

https://www.instagram.com/p/CSwvTYUH9WR/?utm_source=ig_embed

Faptul că Rosie este însărcinată, din nou, nu surprinde pe nimeni, mai ales că în urmă cu an chiar ea declara că își doresc amândoi să aibă mai mulți copii: ”Vârsta nu e decât un număr. Jason e un tată minunat. E un partener protector, care mă sprijină și care mai e și amuzant, pe deasupra”, spunea fostul model Rosie Huntington-Whiteley despre viitorul soț, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Rosie (34 de ani) și Jason (54 de ani) formează un cuplu din 2010 și s-au logodit în 2016. Cei doi încă nu s-au căsătorit, dar mai au un fiu, pe Jack, în vârstă de doar patru ani.

https://www.instagram.com/p/CDJhEjwnZEw/

Bettina Cristea

Foto: Instagram