Cupluri celebre din lumea muzicala

principala 2Dragostea vinde si inspira, mai ales daca vorbim despre muzica. Si cel mai bine o dovedesc cuplurile celebre din lumea muzicala. Vietile lor sunt tot timpul in lumina reflectoarelor, insa, in spatele scenei, iubirea implica aceleasi trairi si emotii. Sunt cupluri pe care le admiram si care, de voie, de nevoie, si-au expus public povestile. Sa facem o trecere in revista a cuplurilor formate dintr-un el si o ea, ambii cu veleitati muzicale.

 Cuplul perfect: Beyonce si Jay Z

Sunt frumosi, bogati, au lumea la picioare si se iubesc, in ciuda tuturor scandalurilor iscate in jurul lor. S-a vehiculat de nenumarate ori ca Jay Z ar fi inselat-o pe Beyonce, ba chiar pe internet au aparut filmari in care sora lui Beyonce ii aplica o „corectie” cumnatului. Gurile rele spun ca motivul ar fi fost chiar faptul ca rapperul a calcat stramb, suparand familia sotiei. Beyonce si Jay Z au colaborat pentru piese ca Deja Vu, Crazy in Love sau Bonnie and Clyde. S-au casatorit in 2008 si au impreuna o fetita, Ivy Blue Carter. Cert este ca formeaza unul dintre cele mai urmarite si apreciate cupluri din industrie si, momentan, astrele par a fi de partea lor.Un alt cuplu celebru: Alicia Keys si Swizz Beatz

Pe Alicia o stiti deja, nu mai are nevoie de nicio prezentare… Sotul ei, Swizz Beatz, este producator de muzica hip hop si foarte bun prieten cu DMX. Cei doi s-au cunoscut pe cand Keys avea 16 ani, iar Beatz, 17. Nici relatia lor nu a fost lipsita de scandaluri, Alicia fiind acuzata de fosta sotie a lui Swizz, Mashonda Tifrere, ca i-ar fi distrus familia. Cu toate acestea, Alicia si Swizz s-au casatorit in 2010 si au doi copii impreuna. Nimic nu pare sa-i desparta.

Drake si Rihanna… impreuna?

Am tot auzit ba ca Drake si Rihanna ar fi impreuna, ba ca nu ar fi… Anul acesta au lansat impreuna piesa Work ce a beneficiat de un videoclip pe masura, care cu siguranta incinge mintea barbatilor, dar si pe-a lui Drake. Atingerile si miscarile lascive dintre cei doi in videoclip lasa loc de interpretari. Cei doi au mai colaborat si in trecut la piese ca Take care si What’s my name?. Au fost vazuti de mai multe ori petrecandu-si timpul impreuna, insa niciunul dintre ei nu a recunoscut ca formeaza un cuplu. Suntem cu ochii-n patru!

Gwen Stefani si Blake Sheltonsecundara 2

De cand Gwen Stefani si Blake Shelt
on si-au confirmat relatia, nimic nu pare sa-i mai desparta. Dupa 13 ani de casatorie, Gwen a divortat de Gavin Rossdale, iar calcaiele i s-au aprins dupa Blake, divortat si el dupa un mariaj de patru ani cu Miranda Lambert. Amandoi sunt obisnuiti cu lumina reflectoarelor care i-a si adus impreuna, deoarece s-au cunoscut in cadrul emisiunii The Voice. Un cuplu reusit si frumos.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Sursa foto: Google Images