Cupluri pentru care înălţimea nu a fost o problemă

Diferenţele de înălţime nu a reprezentat niciodată o problemă pentru cuplurile de la Hollywood. Dacă iubirile dintre acestea nu au rezistat foarte mult, nu înseamnă că felul în care cei doi parteneri arătau nu a atras mereu paparazzii să-i fotografieze şi să vorbească despre ei.

Am făcut o listă cu cele mai cunoscute vedete pentru care diferenţa mare de înălţime dintre ele nu a stat în calea iubirii lor.

Mary-Kate Olsen şi Olivier Sarkozy

Între cei doi s-a rupt lanţul de iubire acum câteva luni. Însă, până să ajungă la divorţ, cei peste 33 de cm nu au stat în calea fericirii lor.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Nici dragostea dintre Miley şi Liam nu a durat foarte mult după ce s-au căsătorit, însă până să ajungă la divorţ, diferenţa de mai bine de 25 de cm dintre cei doi a ţinut primele pagini ale tabloidelor.

Cameron Diaz şi Benji Madden

Este cunoscut că blondina este mai înaltă cu 10 cm decât partenerul său de viaţă, însă acest lucru nu a contat pentru cei doi, ei fiind împreună încă din 2014.

Seth Green şi Clare Grant

Cei doi formează un cuplu solid din 2006. Soţia lui Seth este mai înaltă ca el cu aproape 8 cm.

Daniel Radcliffe şi Erin Darke

Daniel Radcliffe s-a cunoscut cu partenera sa Erin pe platoul de filmare a filmului Kill Your Darlings. Aceasta este mai înaltă decât Daniel cu aproape 6 cm.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Mila şi Ashton formează un cuplu din 2015 şi cu toate că diferenţa dintre ei este de aproape 26 de cm, au împreună doi copii, pe Wyatt şi Dmitri.

Kim Kardashian şi Kris Humphries

Actuala soţie a lui Kanye West a mai fost măritată o dată cu Kris Humphries. Între cei doi exista o diferenţă de aproape jumătate de metru, mai exact 46 de cm.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Diferenţa dintre cei doi nu este mare, dar este vizibilă, mai ales când Nicole poartă tocuri. Actriţa este mai înaltă decât Keith cu aproape 3 cm.

Prinţul William şi Kate Middleton

Nici ducii de Cambridge nu se lasă mai prejos în acest top, Prinţul William fiind mai înalt decât soţia sa cu 20 de cm.

Sophie Turner şi Joe Jonas

Un cuplu de actualitate, care în curând va avea un bebe, este actriţa Sophie Turner şi Joe Jonas. Vedeta din GOT este mai înaltă decât partenerul ei cu aproape 3 cm.

Shakira şi Gerard Pique

Nici între cei doi diferenţa de înălţime nu a reprezentat o problemă în cei 10 ani de relaţie, Shakira fiind mai scundă decât fotbalistul Pique cu aproape 36 de cm.

Salma Hayek şi Edward Norton

Între 1999 şi 2003, Salma forma un cuplu cu Edward Norton, însă, pentru aceştia, diferenţa de aproape 26 de cm le-a purtat ghinion.

Katie Holmes şi Tom Cruise

Relaţia dintre cei doi n-a durat decât 5 ani, însă diferenţa de 5 cm a ţinut paparazzii în priză.

Kevin Hart şi Eniko Parrish

Actorul de comedie Kevin Hart se iubeşte cu mulatra Eniko Parrish, cu 6 cm mai înaltă decât el, de mulţi ani şi nu ezită să posteze tot timpul acest lucru.

Jason Momoa şi Lisa Bonet

Unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi ai momentului, Jason Momoa este cu  12 ani mai tânăr ca soţia sa, însă cu 36 de cm  mai înalt decât ea.

Text: Bettina Cristea

Photo: Drivepedia