Cuplurile care au atras toate privirile la SAG Awards 2020

Galele de tipul Oscarurilor, BAFTA, Golden Globes sau SAG sunt intens mediatizate în întreaga lume. Drept urmare, ele pot deveni un prilej foarte bun pentru ca vedetele să-şi facă apariţia cu noile sau cu vechile cuceriri, pentru a le prezenta publicului sau pentru a arăta că încă sunt împreună.

La SAG, în acest an, au exista 3 cupluri care au făcut furori. Iată-le poveştile de dragoste:1.     Sophie Turner şi Joe Jonas

Sophie Turner şi Joe Jonas au început să fie împreună din anul 2016 și s-au logodit în luna octombrie a anului 2017, într-o ceremonie surpriză, în Las Vegas, la finalul premiilor Billboard. Cuplul şi-a anunţat logodna în octombrie 2017, printr-o postare pe Instagram. Recent, actrița care a jucat rolul lui Sansa Stark în serialul „Game Of Thrones”, a dezvăluit că Joe a ajutat-o să-și revină dintr-o depresie.

2.     Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez

Jennifer nu e chiar cea mai discretă dintre vedetele de peste Ocean, mai ales că multe dintre poveștile ei amoroase au făcut deliciul presei după divorțul de Marc Anthony. La 50 de ani, Jennifer arată mai bine ca niciodată și este logodită cu Alex Rodriguez, de un an, după doi ani de relaţie. La începutul relaţiei, Jennifer Lopez a povestit în emisiunea lui Ellen DeGeneres despre cum s-au cunoscut cei doi: „Luam prânzul undeva și l-am văzut trecând pe lângă mine. După o vreme, am ieșit afară. Nu știu de ce, dar am simțit nevoia să-l bat pe umăr și să-l salut… ”

 

3.     Calin Jost şi Scarlett Johansson

Actriţa americană Scarlett Johansson şi scenaristul american Colin Jost s-au logodit în mai, anul trecut, după o relaţie de doi ani.  Ei se cunosc din 2006, de pe vremea când Scarlett forma un cuplu cu Josh Hartnett. Între timp, ea a mai fost căsătorită de două ori, cu Ryan Reynolds în 2008, de care avea să se despartă doi ani mai târziu şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în 2014, cu care are o fiică, Rose. În 2016 ei şi-au spus adio.

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar