Cuvinte pretioase, poeme sau citate, toate tatuate pe corpuri de vedete! Check this out!

megan-fox-back-tattoo-300x450Tatuajele sau picturile pe corp inca mai reprezinta un subiect tabu in zilele noastre. Chiar daca au o istorie intreaga in spate, tatuajele nu sunt foarte bine vazute de toata lumea. Am putea spune ca parerile in ceea ce priveste picturile pe corp sunt in proportie de 50% pro si 50% contra. Din materialul de mai jos tindem sa tragem concluzia ca celebritatile de peste Ocean se clasifica in grupa pro. Putem spune chiar ca acestea sunt ca o carte deschisa, avand fiecare dintre ele o poveste de spus.

Care sunt vedetele care si-au inscriptionat pe corp citate celebre, cuvinte si diferite propozitii preluate din alte limbi, aflati in randurile de mai jos.

 

 megan-fox-we-will-all-laugh-at-guilded-butterflies-shoulder-tattoo-300x300Megan Fox

Frumoasa actrita are tatuat pe partea dreapta a spatelui un citat al filosofului german Friedrich Nietzsche: “Si cei care au fost vazuti dansand au fost considerati nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”. Se pare ca acest tatuaj este de fapt o incurajare de a trai fara teama de judecata, deoarece actiunile noastre nu vor avea intotdeauna sens pentru persoanele care nu pot sa inteleaga circumstantele. Un tatuaj ce ilustreaza un citat al lui Shakespeare (putin modificat) din King Lear este situat pe omoplatul drept al actritei si este scris intr-un font gotic medieval (“We will all laugh at gilded butterflies” – “Vom rade cu totii de fluturii auriti”).

 

leona-lewis-spine-tattoo-300x450Leona Lewis

Iubirea cantaretei pentru cai este una foarte puternica. Ba chiar mai mult, Leona si-a tatuat pe coloana vertebrala un poem pe care ea insasi l-a scris, despre animalele sale preferate, si anume caii. „Frumusetea lor atrage orice privire, un dar dumnezeiesc pentru toata omenirea, ne dau aripi sa putem zbura. A calari un cal e ca si cum ai zbura spre cer”, spune versul cu pricina, scris pe spatele cantaretei, langa coloana vertebrala, pana la gat.

 

lana-del-rey-tattoo-paradise-300x450Lana Del Rey

Frumoasa cantareata Lana Del Rey are un tatuaj pe mana stanga, pe partea exterioara, unde este scris cuvantul “paradise”. Tindem sa credem ca tatuajul a fost realizat in urma succesului dobandit cu turneul “Paradise Tour”.

 

emeli-sande-chest-tattoo-300x300Emeli Sande

Iubirea este nemarginita in cazul cantaretei Emeli Sande sau cel putin asa sustine ea. Aceasta are un tatuaj pe partea stanga a pieptului (in zona inimii), care ilustreaza o propozitie in limba sarba, si anume “Volim te Adame”, care inseamna “Te iubesc Adam”. Tatuajul a fost realizat pentru sotul ei, Adam Gouraguine.

 

miley-cyrus-karma-finger-tattoo-300x300Miley Cyrus

Din vedeta de la Disney, Miley s-a transformat intr-o adevarata femeie. Actrita-cantareata are un tatuaj realizat in interiorul urechii drepte, pe cartilaj. Aceasta are scris cuvantul “LOVE”, care ii aminteste sa asculte doar lucrurile pozitive si frumoase si sa nu dea crezare lucrurilor negative. Miley mai are tatuat pe partea laterala a degetului aratator cuvantul “Karma”.

 

pink-sir-corky-moore-tattoo-300x199Pink

Pink, pe numele ei adevarat Alecia Beth Moore, are doua tatuaje: unul care reprezinta dragostea pentru animale si unul care reprezinta dragostea pentru sotul ei. Dragostea pentru cainele sau de companie care, din pacate, dupa 14 ani a trecut in nefiinta a fost ilustrata pe antebratul stang al artistei, unde sta scris “Sir Corky Moore” si cifrele “89-03”. Pe incheietura mainii, artista are scris “Tru Luv”. Este un tatuaj realizat pentru sotul ei, Carey Hart.

 

hayden-panettiere-liberta-finger-tattoo-300x300Hayden Panettiere

Hayden Panettiere, cantareata si actrita americana, recunoscuta pentru rolul lui Claire Bennet din serialul NBC „Heroes”, are tatuat cuvantul “Liberta” pe partea laterala a degetul inelar. “Liberta” este un cuvant italienesc ce inseamna “Libertate”.

 

frankie-sandford-back-tattooFrankie Sandford (The Saturdays)

Frankie Sandford, componenta a trupei The Saturdays, are tatuat pe spate “Sunshine’n’Showers”, care reprezinta de fapt un alint pe care bunica ei obisnuia sa il foloseasca atunci cand o striga.

 

Skylar Grey

Skylar Grey si-a tatuat pe antebratul stang un citat de-al lui Albert Einstein: “Daca la inceput ideea nu este absurda, atunci nu exista nicio speranta”. Ea a declarat ca tatuajul “ma ajuta sa fiu mai creativa si sa nu fac ceea ce face toata lumea. Si nu va faceti griji, ce suna absurd la inceput este, de obicei, un lucru bun”.

 

hilary-duff-arm-tattoo-300x300Hilary Duff

Frumoasa Hilary Duff are un tatuaj pe antebratul stang, care spune: “Thick As Thieves”. Si pe cot are insemnat “2¢”, simbol care arata prietenia fara margini cu Alanna Masterson.

 

Lily Allen

Lily Allen are tatuata expresia “Shhh …” pe deget. Initial, a crezut ca ideea este una inteligenta, deoarece poate pune degetul la gura indicandu-i interlocutorului sa taca. Cu toate acestea, a fost dezamagita cand a aflat ca Rihanna avea acelasi tatuaj. “Am aflat ca si Rihanna are acelasi tatuaj”, a dezvaluit intr-un interviu. “E foarte misto, dar … am crezut ca este ceva original”.

 

 

Text: Andreea Popescu