Daddy Yankee, producător la Universal

Starul muzicii latino, Daddy Yankee, colaborează cu Universal Music pentru producţii TV, filme, dar şi proiecte muzicale.

Astăzi artistul a lansat prima sa piesă realizată în colaborare cu gigantul Universal Music, divizie a grupului francez Vivendi SA. Noul single al cântăreţului, “Don Don”, a fost înregistrat împreună cu rapperii Anuel AA şi Kendo Kaponi.


Deschide videoclipul

Acest parteneriat global din domeniul industriei de divertisment este „unul dintre cele mai importante contracte semnate de un artist din istoria muzicii latino”, au declarat semnatarii acordului, însă fără să dezvăluie detaliile financiare ale acestuia.

Despre Daddy Yankee

Daddy Yankee, în vârstă de 43 de ani, este un artist portorican al cărui nume real este Ramon Luis Ayala Rodriguez. El a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie melodiei sale devenite hit, în 2004, „Gasolina” – primul single reggaeton nominalizat vreodată la premiul Latin Grammy la categoria „înregistrarea anului”.

Text: Bettina Cristea

septembrie 11th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate