Dalia Octavia Pusca nu uita prima dragoste, muzica

Dalia Octavia Pusca nu uita prima dragoste, muzicaFrumoasa Dalia Octavia Pusca, actrita si prezentatoare TVR, a hotarat sa se intoarca la una dintre iubirile sale mai vechi, dar niciodata uitate, si anume muzica. Asadar, de azi inainte, Octavia va canta sub numele Dahlia in diverse formule, asta dupa ce, de curand, a lansat alaturi de trupa Close Adapt piesa intitulata Etichete, ce beneficiaza de un text inedit si de un sound retro.

    “Am acceptat sa cant aceasta piesa atat pentru ineditul ei, cat si pentru faptul ca imi pune in evidenta timbrul vocal. M-am simtit de-a dreptul flatata atunci cand multi dintre cei care au ascultat-o mi-au spus ca vocea mea usor voalata, nazala si tremurata aminteste de cea a inegalabilei Marlene Dietrich“, a declarat Dalia.
     In plus, viata profesionala a Daliei este pe val, asa cum spune si titlul celei mai noi emisiuni „Vara pe val” de la TVR, unde prezentatoarea este gazda alaturi de celelalte vedete ale postului. Este vorba despre o emisiune care se va derula pe parcursul a sase saptamani, intre echipele de vedete si cele de sustinatori ale televiziunilor TVR 1 si TVR 2.
     Fire efervescenta, Dalia are cu ce se mandri, este o persoana activa din punct de vedere profesional si a avut mai multe parcursuri, ajungand de la pupitrul stirilor la roluri in piese de teatru, pe scena Teatrului Nottara.

 

Text: Ruxandra Raica