Dalia Pusca, imaginea unei companii de cosmetice elvetiene

Dalia Pusca imaginea unei companii de cosmetice elvetieneFrumoasa actrita si prezentatoare TV Dalia Pusca a primit propunerea de a deveni imaginea unei companii de produse cosmetice detinuta de celebra familie Sturdza. “Sunt flatata de propunerea pe care am primit-o din partea Alinei Sturdza, cea care a fondat in Romania  aceasta companie de produse cosmetice cu sediul de baza in Elvetia si care este considerata de altfel cea mai mare companie de acest gen din Elvetia (pe locul 1 in topul companiilor elvetiene de vanzari directe)”, a declarat Dalia.

Dupa ce a trecut printr-o perioada de cautari si transformari ce au implicat printre altele renuntarea la fumat, abordarea unui stil de viata sanatos, schimbarea lookului intr-un mod radical si dupa revenirea la prima ei pasiune, muzica, Dalia a primit cu bratele deschise propunerea de a deveni imaginea unor produse naturale pe baza de extracte de fructe, caviar etc.

„Alegerea mea ca imagine a fost strans legata, mi-au spus reprezentantii companiei, chiar de acest stil de viata abordat de mine in ultimul timp, dar si de faptul ca sunt o persoana ce mizeaza pe firesc, natural”, a completat vedeta TV.

Text: Ruxandra Raica