Dan Bitman: “Barbatii sufera de sindromul Peter-Pan”

Dan Bitman: “Barbatii sufera de sindromul Peter-Pan”Dan Bitman este unul dintre burlacii celebri ai Romaniei. Nu are de gand nici acum sa-si puna prirostriile, chiar daca, de ani buni, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Liliana Stefan, cea care este si mama copiilor sai. Insa o opinie personala despre ce-si doresc barbatii are. Care? O veti afla in cele ce urmeaza.

 
In ceea ce priveste dorintele barbatilor, Dan Bitman spune simplu: „Barbatii isi doresc totul. Femei frumoase, masini rapide, averi. Mai nou asa vad eu dezvoltarea societatii romanesti.” Fiind un celibatar convins de ani buni, Dan Bitman declara ferm ca „barbatii au fobia angajamentului. Le este teama sa promita ca nu cumva sa nu-si tina cuvantul.

 Si aici trebuie sa le dau dreptate femeilor. Ca barbatii se ascund de multe ori sub deviza ca mai copilaresc sau ca sufera de sindromul Peter-Pan, adica sunt copii pana la varste mai inaintate. Cred insa ca s-au mai schimbat si barbatii in ultima vreme. Barbatii iubesc altfel decat femeile. Mai inconstient. Femeia este mai pragmatica. Dupa o vreme se trezeste ca scopul ei pana la urma era sa faca un copil cu barbatul iubit, in timp ce barbatul nu-si doreste asta, si uite asa se trezesc ca au criterii diferite. E o abulie totala. La noi, frumoasa sa fie si picioare lungi sa aiba ca restul nu mai conteaza.”

„Felul de-a fi al unei femei ma face sa turbez”
Exista femei care ii fac pe barbati sa-si piarda capul efectiv si altele care ii lasa pur si simplu indiferenti. Unde face diferenta Dan Bitman? „Felul de a fi al unei femei ma face, intotdeauna, pe langa lucrurile normale pe care le vad la primul contact, sa turbez dupa ea. Nu exista insa femeie ideala, asa cum nu exista barbat ideal. Uneori stai cu cineva toata viata si te trezesti ca ai mari deziluzii. Cred ca cel mai bine este sa te bucuri de ceea ce-ti ofera viata.”

De cele mai multe ori, femeile pierd un barbat din cauza unor multiple defecte, pe care nu stiu sa si le gestioneze cum trebuie. „Ori isi pun stacheta prea sus si au pretentii prea mari de la un barbat necunoscandu-l prea bine, ori vor sa-si impuna punctul de vedere, ori nu au diplomatia pe care o consider necesara la o femeie si atunci intra in conflict cu ego-ul barbatului care sigur ca vrea sa conduca, sa fie cap de familie si aici apar probleme. A, si mai e ceva. Lipsa de comunicare care duce la distrugerea iremediabila a unei relatii.”

Copiii, testul final
Spune un cantec al formatiei Holograf. Asa par sa stea treburile si cu Dan Bitman. „Banii au importanta intr-o relatie, dar n-as pune accent pe ei. Sa nu ne imbatam cu iluzia ca fericirea se cumpara, fiindca nu-i adevarat! Daca exista ceva care sigur cimenteaza o relatie, aceia sunt copiii. Ei au cea mai mare importanta, si acesta este, de fapt, testul final. Atunci iti dai seama daca omul de langa tine este cu adevarat responsabil sau nu.”

 


Text: Maria Bratu
Foto: TVR