Dan Bittman, intre ingeri si demoni

dan-bittmanDan Bitman, solistul trupei Holograf, lanseaza astazi un nou single intitulat Si ingerii au demonii lor. Versurile au fost scrise, in mare parte, chiar de artist, iar muzica este semnata de Alex Pelin si Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori talentati.Videoclip cu ingeri si demoni

Videoclipul piesei Si ingerii au demonii lor, in regia lui Alex Ceausu, a fost filmat in Caracal, la Teatrul National si, alaturi de Dan, apare si frumoasa Alice Peneaca, model si actrita. Mesajul piesei este unul foarte puternic si-si propune sa evidentieze faptul ca toti oamenii au doua personalitati, au doua laturi: una buna si una rea.

A fost o experienta formidabila! Am filmat pana la 2 noaptea, a fost o munca sustinuta, alaturi de o echipa tanara, entuziasta si extrem de implicata. Veti vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multa actiune si o forta a imaginii incredibila. In plus, piesa are si o tenta rock, mi-a placut ideea de a readuce in atentia ascultatorilor acest gen muzical, putin cam neglijat in ultimii ani in Romania”, a declarat Bittman.

Credit foto: Studio 135

Text: Madalina Manole