Dana Savuica, dupa 18 ani, a urcat pe podiumul de moda

dana-savuicaFashionTV Winter Festival, cel mai important  eveniment de moda al iernii desfasurat in Brasov, a adus-o pe podium, pe langa designeri consacrati si tinute deosebite, pe Dana Savuica, in calitate de manechin. Desi au trecut 18 ani de cand focoasa blonda a renuntat la acest titlu, iata ca la initiativa Adelei Diaconu, Dana si-a etalat din nou formele apetisante, de asta data purtand o rochie neagra si eleganta care-i evidentia o talie de invidiat, rochie ce a facut parte din colectia Seductive by Adela Diaconu.FashionTV Winter Festival, din Austria in Romania

dana-savuica-2Dupa 7 ani in care FashionTV Winter Festival s-a desfasurat in Austria, anul acesta tara noastra a avut onoarea de a-i fi gazda. Pe langa designeri romani, pe podium au urcat si designeri de talie internationala, iar atmosfera a fost intretinuta de Marcel Pavel, Dorina Vasilashko si Romica Tociu si Cornel Palade.

Adela Diaconu este o femeie pe care o admir pentru seriozitate, profesionalism si tenacitate si m-am bucurat sa port o rochie din colectia Seductive. Am avut emotii când am pasit pe podium, cu putina timiditate pentru ca nu stiam care va fi reactia publicului. M-a ajutat mult si prezenta prietenilor, a sotului meu care au aplaudat de cand am aparut pe scena, dar si caldura conacului Heldsdorf din Brasov a contribuit la starea mea de bine.’‘, a declarat Dana Savuica.

Text: Madalina Manole