Dancemasters – competitie de dans sportiv la Sala Polivalenta

dance_mastersDe vineri, 30 martie, pana duminica 1 aprilie, va avea loc la Sala Polivalenta cea mai bine cotata competitie de dans sportiv din tara, aflata la a 9-a editie. Vor fi 3 zile de concursuri pe categorii, la care vor participa peste 2000 de dansatori din 20 de tari si 50 de arbitri din toata lumea.

Vineri se fac inscrierile si este bine sa stiti ca la aceasta competitie exista si categorii pentru copii sau pentru cei care practica dansul pentru hobby, nu in mod profesionist. Sambata si duminica de la orele 19:00 sunt galele finale, unde se vor intrece finalistii la dans sportiv, inclusiv perechea numarul unu mondial la standard. In cadrul evenimentului veti putea urmari stiluri de dans dintre cele mai variate: vals vienez, vals englezesc, tango, quick step, samba, cha-cha, jive si rumba.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, pe eventim.ro si vreaubilet.ro. Pretul unui abonament pentru toate cele 3 zile este de 90 de lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.dancemasters.ro.

Text: Bianca Badescu