David Gandy, alaturi de J. LO in cel mai recent videoclip al divei

David Gandy, alaturi de J. LO in cel mai recent videoclip al diveiSupermodelul David Gandy este personajul care-l va interpreta pe iubitul lui Jennifer Lopez in cel mai nou videoclip al artistei la piesa First Love, de pe albumul AKA. „Nu pot sa dezvalui inca foarte multe detalii despre videoclip, ceea ce pot insa sa va spun este ca intruchipez personajul masculin de care J. Lo este interesata.

Am mai fost intrebat daca vreau sa apar si in alte videoclipuri, dar am refuzat, insa acum nu am putut rata sansa de a lucra cu un nume din industria muzicii precum Jennifer Lopez. Conditiile de la filmari au fost destul de vitrege, dificile, mai ales din cauza vremii, pentru ca am filmat in desert, vantul batea incredibil de puternic si am avut de-a face cu furtunile de nisip. Insa atmosfera de pe platou a fost minunata si ne-am distrat foarte mult”, a declarat David. 

Cine este David Gandy

David James Gandy s-a nascut in anul 1980 si este model de profesie, chiar unul dintre modelele preferate ale brandului Dolce & Gabbana. Acum, iata ca isi dezvolta si talentele actoricesti. „Este un tip grozav si ne-am simtit foarte bine lucrand la acest videoclip”, a spus, la randul sau, Jennifer Lopez. Nu este pentru prima data cand David face acest lucru, asa ca se pare ca se indreapta din ce in ce mai mult catre o cariera in cinematografie. „Anul acesta ma asteapta unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei mele. Insa deocamdata nu pot sa spun mai multe despre acest lucru, insa lucrez intens la acest aspect”, a completat Gandy.

 

Text: Ruxandra Raica