De acum iti poti “achizitiona” pretendentii cu un simplu clic

shutterstock 77171686Un controversat site de matrimoniale a facut posibila “achizitionarea” barbatilor, dar si a femeilor direct de pe… internet. Nu, nu este o gluma. Totul se intampla in  Marea Britanie, unde un site online permite achizitionarea persoanelor ca si cum ai achizitiona o geanta sau o pereche de pantofi.

Este ca atunci cand intri pe un site de cumparaturi si selectezi produsul pe care il doresti, apoi dai clic pe butonul “adauga in cos”. Pe site exista un intreg catalog cu potentialii barbati cu care o femeie si-ar dori sa inceapa o relatie. Partea buna a acestui site este ca femeile decid singure, neinfluentate de nimeni, daca doresc sa se intalneasca si in viata reala cu barbatii pe care si i-au selectat.

Site-ul Checkhimout.com dispune si de un catalog cu toate femeile inscrise, care doresc sa isi gaseasca jumatatea. Din pacate, barbatii nu sunt atat de norocosi. In cazul in care acestia doresc sa intalneasca una dintre femeile inscrise pe site, sunt obligati sa plateasca.

“Ce femeie nu viseaza sa aiba un portofoliu cu toti barbatii care isi doresc sa fie cu ea? Femeile nu doar ca primesc acces complet la toate cataloagele noastre, ci vor fi printre norocoasele care au posibilitatea sa  experimenteze dragostea intr-un mod in care nu au mai facut-o inainte”, a declarat purtatorul de cuvant al site-ului Checkhimout.com, Marie Aniort, pentru cotidianul “Daily Mail”.

In calitate de cumparatori, femeile pot utiliza serviciul gratuit, in timp ce barbatii trebuie sa achizitioneze pachete promotionale pentru a putea interactiona cu doamnele.

 

Text: Andreea Popescu