De urmarit: top 10 conturi de Instagram din Romania

top-10-conturi-de-instagram-din-romania-1_resultInstagramul este mai mult decat o retea sociala, este o aplicatie de estetica, o adevarata biblioteca virtuala de fotografii, in care utilizatorii pot gasi poze pe absolut orice tema, poze care genereaza mii de aprecieri. Printre cele mai urmarite conturi de Instagram sunt cele ale vedetelor si ale bloggerilor de moda. In continuare, va prezentam un top al celor mai frumoase si apreciate conturi de Instagram din Romania, top realizat impreuna cu Atelierul Picasso.Delia – @instadelia

Da, este vorba chiar despre Delia Matache, artista care face performanta atat pe scena reala, cat si pe cea virtuala, avand aproximativ 700.000 de followeri pe Instagram care-i apreciaza cele peste 11.000 de postari. Pentru ca Delia este pasionata de moda, postarile sale sunt absolut delicioase si, in majoritatea cazurilor, contin outfiuri deosebite, chiar extravagante.

Alina Ceusan – @alinaceusanalina-ceusean_result

Alina Ceusan este una dintre cele mai cunoscute bloggerite de fashion din Romania, fiind anul acesta castigatoarea categoriei „Best Fashion Blog” in cadrul Elle Blogging Awards. Gratie bunului gust si stilului vestimentar ireprosabil, contul sau de Instagram este urmarit de 238.000 de persoane si inglobeaza peste 12.000 de postari.

Diana Enciu – @fabmuse_diana

Diana Enciu este foarte cunoscuta in blogosfera romaneasca gratie stilului sau vestimentar versatil, dar si contului de Instagram ce are aproape 85.000 de followeri care ii urmaresc cele peste 5.500 postari. Diana Enciu face parte din duo-ul Fabulous Muses.

ema-uta_resultEma Uta – @emauta

Ema Uta este, de fapt, unul dintre cei mai bine cotati make-up artisti din Romania, iar aprecierile se rasfrang si asupra contului sau de Instagram, unde are nu mai putin de 67.000 de followeri. Postarile sale imbina intr-un mod placut atat pasiunea sa pentru fashion, cat si talentul sau in make-up.

Ioana Grama – @ioanagramaioana-grama_result

Contul de Instagram al Ioanei Grama este apreciat atat datorita cromaticii atragatoare, cat si gratie stilului eclectic de care da dovada posesoarea. A castigat premiul „Best Fashion Blog”, iar contul sau de Instagram s-a clasat pe locul 3 la categoria „Best Instagram Account”.

Iata cele mai tari conturi de Instagram ale bloggerilor de moda internationali

stil-masculin_resultStil Masculin – @stilmasculin

Iata ca intr-o lume a femeilor mai au loc si barbatii si… chiar au bun-gust vestimentar! Cel putin asta dovedeste contul de Instagram Stil Masculin, adresat sexului tare, cu postari concentrate pe stilul vestimentar al barbatilor. Cu toate ca are un numar de followeri relativ modest, este o adevarata sursa de inspiratie pentru barbatii pasionati de moda.

Carmen Grebenisan – @grebenisancarmencarmen-grebenisan_result

Carmen Grebenisan este din Cluj si este o fashionista convinsa, cel putin asta putem observa din cele peste 5.500 de postari de pe contul sau de Instagram. Bloggerita este o adevarata sursa de inspiratie pentru cei peste 120.000 de followeri ai sai.

croitoria-picasso_resultCroitoria Picasso – @croitoria_picasso

Cu toate ca are doar 130 de postari la activ, contul de Instagram al Croitoriei Picasso a atras peste 5.000 de followeri cu ajutorul tinutelor cochete si al rochiilor de bal aranjate artistic. Croitoria Picasso este un business romanesc nascut din respect pentru bunul gust.

Daniel Ilinca – @idaniphotographydaniel-ilinca_result

Cand arta fotografica imbina creatia vestimentara iese un cont de Instagram absolut minunat si extrem de urmarit. Daniel Ilinca, fotograf de profesie, desi are doar 300 de postari pe Instagram, a reusit sa stranga nu mai putin de 32.000 de followeri. Postarile sale surprind emotiile, sensibilitatea si trairile intense specific omenesti.

ig-romania_resultIG Romania – @ig_romania

Un cont pe care trebuie sa-l urmaresti, cu toate ca nu aduce in discutie lumea fashion, ci mai degraba detaliile estetice ale tarii noastre, este IG Romania. In prezent, peste 30.000 de fani urmaresc pe Instagram frumusetile tarii, de la cladiri, la oameni si peisaje.

 

Text: Madalina Manole