Deepcentral si Mihai Chitu lanseaza “Dragostea invinge”

Deepcentral si Mihai Chitu lanseaza “Dragostea invinge”Trupa Deepcentral, formata din George si Doru, impreuna cu Mihai Chitu, castigatorul celui de-al treilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, pregatesc lansarea piesei Dragostea Invinge in varianta acustica.

 City Session, special pentru fani

In plan muzical, Mihai Chitu nu se afla la prima colaborare cu baietii de la Deepcentral, cei trei facand echipa si pentru primul single al artistului. De asemenea, noua “voce a Romaniei” se poate mandri si cu melodia Tot ce vreau, al carei featuring a fost asigurat de Pacha Man, iar proiectele nu se opresc aici. Mihai Ghitu pregatesteun nou single si, in urma cu o saptamana, a lansat campania City Session. Proiectul cuprinde o serie de 4 videoclipuri fimate pe strazile capitalei si este creata special pentru prietenii sai virtuali.

Deepcentral si Mihai Chitu lanseaza “Dragostea invinge”“Dragostea invinge imi place foarte mult si ma bucur ca baietii de la Deepcentral au acceptat sa faca parte din poiectul <City Session>. Fiecare intalnire cu ei este productiva si lucram impreuna cu mare drag!” a declarat Mihai Chitu.

 

Text: Madalina Manole