Delia a împlinit 39 de ani!

7 februarie a fost zi de sărbătoare în familia Deliei. Jurata de la „X Factor” a împlinit anul acesta 39 de ani

Deși își dorea să organizeze o petrecere extravagantă,  aşa cum obişnuia în ceilalţi ani, anul acesta, aşa cum se poate observca în ultimele filmulețe publicate pe Instagram, artista a organizat un party restrâns.

Pe lângă familie și apropiați, la petrecere au participat și vedete precum Dan Badea,  Bogdan Boantă, Cocuța, Codin Maticiuc și mulți alții. Delia a mâncat și dulciuri  pe versurile melodiei sale care susțin „azi e ziua mea, vreau tort”.

Invitații au dansat, s-au distrat, au postat stories pe Inastaagram, au ascultat și puțină muzică populară pe care au încercat să facă și karaoke, așa că per total evenimentul a fost unul reușit. Şi s-a supus şi regulilor pandemiei.

Mai mulţi prieteni,  vedete autohtone i-au trimis Deliei gândurile lor bune, chiar dacă nu au fost prezenta la petrecerea dată de aceasta. Printre ele se numără Antonia, Mihai Bendeac, Horia Brenciu.

februarie 8th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate