Delia, aniversare cu surprize

Sora Deliei, Oana, insarcinata in 8 luni, a ținut sa fie pe scena la acest eveniment special

Pe 7 februarie, Delia si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club din Bucuresti alaturi de prieteni dragi si oameni apropiați. Iar a doua zi a avut parte de surprize una dupa alta in cadrul concertului “Dulce aniversare”.Cu prietenii pe scena

Pe scena au urcat pe rand Carla’s Dreams, The Motans, Nick (ex N&D), Macanache si UDDI si au cantat impreuna hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum “Cum ne noi”, “Weekend”, “Ipotecat”, “Vino la mine”, spre surpriza si bucuria Deliei care nu stia absolut nimic. Toți i-au adus Deliei acadele si flori, ea i-a imbrațisat si le-a mulțumit in mai multe postari pe social media.

Sora Deliei, insarcinata in 8 luni, a ținut sa fie pe scena la acest eveniment special si sa fie alaturi de ea. Ele au cantat impreuna piesa “Cine m-a facut om mare”. Intreaga echipa a complotat pentru ca acest concert sa fie unul special, un cadou frumos pentru artista.

In aceasta perioada, Delia se pregateste de primul turneu național „Acadelia” care va putea fi experimentat in primavara acestui an. Seria de concerte va debuta la Timisoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), si va continua cu orasele Craiova (1 martie, Sala Polivalenta), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzau (9 martie, Sala Sporturilor), Bacau (15 martie, Teatrul de vara), Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalenta) si Iasi (29 martie, Sala Polivalenta).