Delia canta la flaut in cel mai nou videoclip, „Verde Imparat”

O atmosfera desprinsa parca din basmele romanesti, o Delia cameleonica, asa cum si-a obisnuit publicul, costume si machiaje fascinante, acorduri duioase de flaut si sunete arhaice, toate se regasesc in cel mai nou clip al artistei. Delia a lansat single-ul „Verde Imparat”, piesa compusa de ea si produsa de artista impreuna cu Alex Cotoi.

Piesa a fost cantata in premiera in show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rand. Videoclipul pentru „Verde Imparat” a fost regizat de Alex Ceausu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4” sau „Ramai cu bine”. De look-ul Deliei in videoclip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Livia Berceanu (hair) si Hilke Muslim (styling).

„Primavara… Vara… Toamna… / VerdeLE s-a copt si s-a-mpletit coroana. / Profetia s-a implinit./ S-a facut imparat asa cum a fagaduit si langa el m-a chemat./ Incepand de azi, am verde-mparatie cu apele-i vii si paduri fantezie… / Vrei sa visezi? Deschide ochii si gandeste-te la mine. / Cand pasesti pe poteca, spune atat: sunt verde ca tine”, spune Delia in noul single.Milioane de vizualizari pe YouTube

Artista a lansat anul acesta „Ramai cu bine” cu Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care are aproape 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, artista este featuring si pe single-ul The Motans – „Weekend”, care a fost locul 1 pe radio si TV in Romania, cu peste 22 de milioane de vizualizari.

Anul acesta, Delia a lansat albumul „Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mama”,  „Cine m-a facut om mare”, „Ce are ea”. Single-ul „Verde Imparat” este o co-productie Cat Music si Global Records.

Text: Oana Baltoc