Delia continua traditia la „X Factor”

Delia continua traditia la „X Factor”Sezonul 4 al emisiunii „X Factor” este asteptat cu mare nerabdare de toata lumea si asta pentru ca se anunta a fi un show incendiar, avand in vedere noua componenta a juriului. Stefan Banica si Horia Brenciu, nume cu rezonanta care si-au asociat ani de zile imaginea cu trustul Media Pro, vor face de acum inainte parte din lista juratilor „X Factor”.

Stefan Banica Jr a parasit scena „Dansez pentru tine”, iar Horia Brenciu nu va mai cauta vocea Romaniei, ci va avea misiunea de a gasi factorul X al concurentilor inscrisi in concursul desfasurat la Antena 1.

 Delia, cap de lista la X Factor

Delia este singura care si-a pastrat in continuare locul la pupitrul juriului „X Factor”, talentata cantareata aflandu-se la al treilea sezon de participare. Daca in primul sezon al emisiunii, privilegiul de a nota l-au avut Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina, incepand cu al doilea sezon componentii juriului au fost inlocuiti. Delia a avut de-a dreapta si de-a stanga sa nume sonore ale muzicii romanesti ca Dan Bittman si Cheloo, iar acum frumoasa blonda va fi inconjurata de alti doi indragiti colegi de breasla, cu greutate si ei pe scena muzicala autohtona: Stefan Banica Jr si Horia Brenciu. Emisiunea este asteptata cu sufletul la gura de telespectatorii curiosi sa afle cum vor decurge filmarile in noua structura si mai ales cum se vor intelege cei trei proaspeti colegi.

 

Text: Madalina Manole