Delia lansează ”Între noi”

Delia a revenit cu un nou single, o piesă de dragoste cu mesaj profund, de suflet, compusă de artistă, care se numește ”Între noi” și care a fost lansată cu videoclip oficial. Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum ”Racheta”, ”Să-mi cânți”, ”Aruncă-mă” sau ”Cum era” cu Nane. ”Între Noi” are un videoclip artistic, minimalist pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu, care este regizor și director de imagine.

Delia – Între Noi


Deschide videoclipul

 

Artista a împărtășit extrem de entuziasmată fanilor de pe social media, faptul că este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră și pe care abia aștepta să îl poată lansa.

Anul acesta, Delia a lansat single-ul ”Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.

Delia – Racheta

 

De asemenea, vedeta a urcat pe scena de la UNTOLD unde a cântat alături de Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume (top 10 conform TOP 100 DJMAG) piesa ”Bella Ciao”, cunoscută publicului din serialul ”La Casa de Papel” de pe Netflix.

Bettina Cristea

foto: PR, Instagram Delia

octombrie 22nd, 2021 by Cristea Bettina
Taguri: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate