Delia, talentata si nonconformista

Pe langa faptul ca este un artist complet, cu o voce extraordinara, Delia este si o aparitie! Talentata, nonconformista, super-sexy, plina de viata si de culoare. Avem, asadar, si noi o Rihanna a noastra, cu un stil cameleonic, deseori provocator si controversat… mai ales de cand isi vopseste parul curcubeu si scoate hituri ca „Da, mama” care ating peste 100.000 de like-uri pe Facebook. Si este singurul artist roman cu acest record. Nici piesa „Cum ne noi” nu este mai prejos, dat fiind ca se mandreste pe Youtube cu peste 25 de milioane de vizualizari.Delia a cucerit publicul din Saint Tropez

Fanii o adora si o sustin peste tot, iar mai nou au inceput sa o ceara in concerte si in strainatate, cel mai recent fiind cel din Saint Tropez, plaja Nikki Beach, unde se vehiculeaza ca ar fi primit un onorariu excelent pentru un recital de 40 de minute.

Este o femeie fericita care face exact ce ii place si o face extrem de bine, iar eu, personal, o admir.

Am stat de vorba cu ea recent, dupa ce a concertat in LUV Club Mamaia, si mi-a placut ce vibe transmite. Este creativa si haioasa, dar, totodata, modesta, si declara ca i-a placut la Saint Tropez, dar ramane „A lu’ Mamaia”. Priveste succesul dobandit in timp ca rasplata unor eforturi imense si nu si-l asuma integral, ci considera ca este succesul unei echipe vaste care, desi nu se vede in obiectiv, este prezenta zilnic.

Se considera norocoasa ca are curaj sa se exprime in orice directie doreste: prin muzica, prin stil, prin look si indeamna femeile sa procedeze la fel. Sa o urmarim indeaproape, sa vedem ce mai are de zis!

Text: Catalina Buzdun