Delia vrea la tara

Delia reuseste din nou sa isi surprinda fanii cu o noua piesa si cu un nou vibe. Ultima ei piesa ”Vreau la tara” contine si un sample din melodia ”Vara la tara” a lui Mircea Baniciu pe versuri de George Toparceanu. Iar restul este compus de Delia. Clipul este produs de Alex Cotoi, cu care artista a mai colaborat și pentru alte videoclipuri precum ”Acadele”, ”Despablito” sau ”Du-te-ma”.

Videoclipul a fost filmat la Gradina Vlahiia, undeva in zona Snagov. Este un loc asemanator Muzeului Satului, cu case construite in stil neaos din zona Fagaras. In videoclipul Deliei apare si Vlad Dragulin, co-prezentator la X Factor, show-ul in care Delia este jurat.

Artista se poate mandri cu cel care mare turneu din Romania din ultimii 30 de ani, ”Acadelia”. Turneul a cuprins  mai multe orase precum Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Galati, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Brasov, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Oradea, plus Cluj si Chisinau, peste 50.000 de bilete vandute, 7000 de kilometri parcursi in tara si 5000 km pentru concertul de la Londra, la celebra Indigo O2 Arena.

In tot show-ul ei s-au consumat aproape 130 de kg de dulciuri.

Text: Bogdan Daradan