Soacra Deliei, actrita in clipul “Ramai cu bine”!

Delia, considerata una dintre cele mai originale artiste din Romania, a lansat alaturi de Macanache piesa „Ramai cu bine“, care se doreste hitul verii 2017.

Piesa „Ramai cu bine“ este inspirata din realitatea cotidiana, a precizat Delia cu aceasta ocazie, dar a subliniat ca nu este inspirata din viata ei, din moment ce nu a avut probleme cu vreo mama.

„Are un sound foarte anii ’90, cu un clip in care se regasesc flashback-uri din copilaria noastra, din cartier. In clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mandra si despre care cred ca are calitati de actrita. Colaborarea este cumva neasteptata de catre public, dar eu imi doream foarte mult sa cant cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta si i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a placut foarte mult, si-a scris versurile pe partea lui si gata piesa! Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi. Sunt foarte mandra de ce a iesit“, a marturisit artista.Parodie a anilor ’90

„Melodia s-a nascut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cantand la pian refrenul si linia melodica. Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am scris niste versuri si am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odata la studio sa cizelam melodia si cam aia a fost. Eu simt cumva ca e o problema a tuturor cuplurilor cu mamele soacre. Speram ca o sa fie o melodie placuta pentru toata lumea“, a adaugat Macanache.

Muzica este scrisa de Delia si Alex Cotoi, textul poarta semnatura Deliei si a lui Macanache, iar productia este facuta de Delia si Alex Cotoi. Clipul este regizat de Alex Ceausu si e o parodie a anilor ’90 cu un scenariu amuzant despre un cuplu si o soacra „bagacioasa”. Partea de beauty a fost asigurata de Ana Mironescu (Make-up) si Alex Claudiu Sarghe (hairstyle), pentru ca partea vestimentara sa fie coordonata de Hilke Muslim.

Text: Oana Baltoc