Cara, Poppy şi Chloe Delevingne au lansat propriul brand de prosecco

Della Vite se numeşte prima colaborare dintre surorile Delevingne. Cara, Poppy şi Chloe şi-au lansat propria marcă de prosecco.

Prin intermediul acestei băuturi, Della Vite, surorile doresc să ofere experienţe fericite britanicilor care vor consuma licoarea italiană. Mesajul brand-ului pe care cele trei femei îl transmit publicului, este de a împărtăşi momente frumoase alături de familie, de cei dragi, în timp ce savurează un pahar vin.

Prosecco-ul este produs în regiunile Treviso, vinul de masă, şi Valdobbiadene, cel de calitate superioară, din nordul Italiei, şi se pot achiziţiona la preţuri între 20 şi 26 de lire sterline, sticla de 750ml. Della Vite Prosecco Superiore DOCG a primit cea mai înaltă clasificare a vinurilor produse în Italia, iar ambele au primit certificare că sunt 100% vegane.

Cara Delevingne a postat pe Instagramul ei un film cu ea şi cele două surori ale ei, bucurându-se de prosseco-ul lor, pe plantaţiile de struguri din Italia. În descriere, modelul a scris că “A fi un Delevingne înseamnă să iubeşti prosecco. De aceea, @PoppyDelevingne @Cdelevingne şi cu mine suntem entuziasmate să anunţăm lansarea primului nostru proiect de business – un Prosecco numit @della_vite. Acest video este doar un rezumat al călătoriei noastre de până acum. Ne-am simţit foarte bine în perioada în care a trebuit să lucrăm la producţia lui, să-l testăm, iar acum o poţi face şi tu! Della Vite este disponibil acum în Marea Britanie şi curând va ajunge şi în Statele Unite ale Americii.”

https://www.instagram.com/p/CEdvcWaBbAL/Despre Delle Vite a lui Delevingne

Della Vite este descris ca fiind o „combinație rară de rafinament și lejeritate – fiecare vin Della Vite având un profil şi o aromă specifică și complexă, fiind delicat atât prin culoarea pe care o are, cât și în gust”.

Producția vinului este, de asemenea, ecologică. Pe lângă evitarea folosirii utilajelor agricole și a ingredientelor procesate, crama Della Vite funcționează cu energie solară.

Vorbind despre lansare, Cara a spus: „În primul rând, folosirea sustenabilităţii și utilizarea metodelor agricole care nu se bazează foarte mult pe industrie stau la baza valorilor Della Vite. Am petrecut patru luni în căutarea cramei perfecte, pentru a ne alinia la viziunea noastră, și suntem atât de mândre că am creat două tipuri de Prosecco excepționale, ambele fiind produse sustenabil și certificate ca fiind 100% vegane”.

Ce spun surorile Carei despre Delle Vite

Poppy a completat-o spunând că: „Mereu am vorbit despre crearea unei afaceri împreună, dar am fost dornice să găsim ceva pe care să-l putem susţine în spate cu toate și care să fie la fel de semnificativ pentru fiecare dintre noi. Prosecco a fost întotdeauna ritualul nostru, oriunde am fi fost în viața noastră, râsul și amintirile de-a lungul vieții au fost făcute peste pahare reci de Prosecco, astfel am descoperit potrivirea perfectă pentru noi trei.” Acum trei zile, actriţa, de 34 de ani, a postat un clip realizat pe Zoom, în care toate trei ţineau un toast pentru lansarea noii băuturi.

https://www.instagram.com/tv/CEgiyG7gDbK/?utm_source=ig_embed

Chloe a mai adăugat: „Prosecco este informal, spontan și lipsit de ritualuri și reguli, așa că pentru noi a fost important să lucrăm îndeaproape cu familia Biasiotto, pe parcursul procesului de producţie, care a durat aproape doi ani, pentru a crea vinuri care să ne reprezinte. Prosecco-urile noastre sunt extrem de delicioase, au o culoare deschisă, au bule netede, dar care se simt cremoase, perfecte pentru fiecare ocazie, mai puţin sau mai mult importantă.”

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar