Descopera revista Tonica pe Inmedio.ro

coperta-tonica- aprilie-maiRevista Tonica este o publicatie practica ce abordeaza subiecte interesante pentru femeile adulte din mediul urban, preocupate de propria imagine, de sanatatea lor, dar si de a celor apropiati. Sunt cele care urmaresc activitatea vedetelor autohtone si investesc timp si bani in ceea ce le place.

Astfel, prietenii nostri de la Inmedio au dezvoltat o serie de servicii interesante pentru ca revista Tonica sa fie mai aproape de voi. Va puteti abona la alerta pentru revista Tonica, puteti afla in ce magazine Inmedio este disponibila, si o puteti chiar rezerva in magazinul potrivit. Despre toate aceste servicii puteti afla mai multe detalii chiar aici.

Asadar, cel mai recent numar al revistei Tonica va asteapta in magazinele Inmedio incepand cu luna aprilie. In paginile revistei veti putea descoperi interviuri interesante cu Oana si Cristi Brancu care ne vorbesc despre importanta familiei, Pepe ne povesteste despre provocarile vietii lui, Raluka se mandreste cu cel mai recent single al sau „Lasa-ma-mi place”, iar Andreea Marin ne incurajeaza sa ne traim viata asa cum credem noi. Nu-l uitam nici pe Matteo, care este inca burlac. Petreceti Pastele asa cum se cuvine, aflati ce se mai poarta primavara asta si cum trebuie sa va ingrijiti pielea in mod adecvat. Lectura placuta!

Text: Ruxandra Raica