Despre mascara, cu atitudine

shutterstock_13926499Din principiu, nu ies afara din casa fara make-up basic, mai exact folosesc zilnic cu moderatie fond de ten, blush cu tenta de piersica, fard de pleoape nude si mascara. Fara ele ma simt ca si dezbracata de secrete. Fiindca toata viata mea am avut probleme cu tenul, fondul de ten si blush-ul au devenit in timp un must.

Si cum ochii sunt cei mai expresivi, simt nevoia sa ii subliniez cu rimel negru. Si, credeti-ma, am incercat zeci de rimeluri, dar de ceva timp am ramas la SLA Paris, Natural mascara, rimel cu efect de alungire. Imi place foarte mult deoarece nu incarca genele si ofera atat volum, cat si alungire.  In plus, este rezistent la apa si rezista pe gene o noapte intreaga, fara sa se intinda sau sa-si piarda din volum. Si cum pana acum 3 luni nu stiam prea multe despre SLA Paris, va transmit si voua ce am aflat eu:  SLA Paris inseamna in primul rand experienta de 25 de ani a make-up artistului francez Serge Louis Alvarez. 25 de ani petrecuti in spatele celor mai faimoase prezentari de moda, pe platourile de filmare ale unor pelicule celebre si in culisele teatrelor sau ale operelor din lumea intreaga. 25 de ani de perfectiune si maiestrie in arta efemera a machiajului.

Puteti citi mai multe despre produsele SLA Paris pe www.slaromania.ro.

PS. Bucurati-va si voi de un nou look cu produsele SLA Paris si trimiteti-mi recomandarile voastre pe beauty la adresa de mail [email protected].

 

Text: Catalina Buzdun