„Dezbracati”, cea mai recenta piesa Maga & Tudoran

„Dezbracati”, cea mai recenta piesa Maga & TudoranMaga & Tudoran revin cu o piesa in colaborare cu talentata Aylin. Piesa se numeste „Dezbracati” si are un sound rupt parca din alte timpuri, insa in acelasi timp mai actual ca niciodata. Versurile sunt scrise de cei doi in colaborare cu Cristina Balan (ex-Impact). Subiectul melodiei este relatia cu nabadai prin care trecem cu totii, cel putin o data in viata.

„Inzestrati cu un simt fin al observatiei, am observat urmatorul lucru: pe plajele de nudisti, in cazul cuplurilor ce umbla goale prin casa, cat si in cazul celebrului cuplu Adam si Eva, nu au existat discutii in contradictoriu, #dezbracati fiind calea cea mai rapida spre pace. Daca nu scriam noi acest cantec, cu siguranta il scria Radu F. Constantinescu”, declara Maga si Tudoran. Iar colaborarea cu Aylin este mai mult decat potrivita deoarece vocea ei incoroneaza refrenul. Ascultati melodia chiar aici si sigur va va placea.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 30th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate