Diana Matei a facut mai multi copii fericiti de 1 iunie

Diana Matei a facut mai multi copii fericiti de 1 iunieDiana Matei a lansat campania numita “Fii mesagerul Zilei Copiilor! O jucarie pentru un zambet!”. Prin intermediul acestei campanii, artista a avut grija de cei mici cu ocazia zilei de 1 iunie si a impartit bucurii.

Roxana Iliescu, Simona Balanescu, Alina Laufer, Raluca Moianu au ales sa sustina mesajul Dianei si si-au incurajat copiii sa daruiasca jucariile de care se pot dispensa usor unor alte suflete. Diana a petrecut ziua de 1 iunie la Centrul Licurici si a inregistrat chiar si piesa “Canta cucu-n Bucovina”, alaturi de grupul Miniton si de copiii vedetelor.

       “M-am bucurat foarte mult sa fiu alaturi de micutii din Centrul Licurici chiar de ziua lor. Am cantat impreuna piesa care poarta mesajul acestei campanii, le-am spus povesti, am ascultat povestile lor, ne-am jucat si am sarbatorit impreuna asa cum se cuvine. Fiecare dintre copii si-a ales cate o jucarie si pe unii dintre ei chiar i-am ajutat sa le dea cate un nume noilor prieteni de joaca. M-au fascinat zambetele lor si faptul ca stiu sa se bucure de lucrurile mici, sentiment pe care noi, cei maturi, se pare ca l-am uitat odata cu tecerea timpului”, a marturisit Diana Matei.

 

Text: Ruxandra Raica