Diana Matei sustine tinerele talente

Diana Matei sustine tinerele talenteDiana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano-Finlandeza, avand ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical. „Am raspuns afirmativ propunerii reprezentantilor Scolii Romano-Finlandeze de a sustine un recital in cadrul acestui eveniment deosebit. Odata cu acest spectacol, organizatorii si-au dorit sa ofere elevilor o experienta inedita, de a urca pe scena alaturi de artisti cunoscuti.

Copiii au aflat ce inseamna cu adevarat organizarea unui concert atat tehnic, de la amplasarea scenei, cat si emotional, de la fiorii dinaintea recitalului, pana la aplauzele de final”, a marturisit Diana Matei. „M-am bucurat ca am urcat pe aceeasi scena cu trupa Proconsul, mai ales ca, atat eu cat si Bodo, suntem sustinatori ai tinerilor talentati. Ca si muzicieni de cariera, care au trecut, la randu-le, prin anumite etape, consideram ca avem o datorie morala sa incurajam copiii talentati si sa le aratam prin exemplul propriu cum trebuie sa se prezinte un artist in fata publicului”, a completat artista.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate