Diana Munteanu: „Cred ca lucrurile se intampla in viata cu un motiv”

decupat_Diana Munteanu poza principalaIn viata Dianei Munteanu s-au petrecut schimbari importante in ultima perioada, atat in plan profesional, cat si personal. Diana crede insa ca toate lucrurile se intampla cu un motiv si ca viata nu este despre cum sa astepti sa treaca furtuna, ci despre cum sa inveti sa dansezi in ploaie.TONICA: Te-am vazut vara aceasta la „Splash”, ce urmeaza, ce proiecte ai in continuare?

Diana Munteanu: „Splash! Vedete la apa” este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat in viata, si asta pentru ca am trait acolo foarte multe emotii − sunt fericita ca sunt parte din acest proiect minunat. Din toamna, ma veti vedea in juriul emisiunii „Ham talent”.

T: Dintre toate emisiunile pe care le-ai prezentat, ce format te-a reprezentat cel mai bine?

Fiecare proiect in care am fost implicata a fost frumos in felul lui si m-am regasit in fiecare! Iubesc ceea ce fac! Sigur ca „Splash! Vedete la apa! este pe sufletul meu datorita faptului ca este o emisiune in care spectacolul este la el acasa, trairile sunt diverse, adrenalina este cuvantul de baza − toate aceste lucruri m-au facut sa ma simt minunat acolo sus, pe platforma, alaturi de concurentii prezenti si de colegii mei minunati.

T: Daca ar fi sa poti crea integral o emisiune, exact asa cum iti place tie, cum ar arata?

Pentru mine nu conteaza ce si cum, pentru mine este important ca fac ceea ce imi place! Si, pana acum, tot ce am facut a fost exact cum am visat.

T: Ce inseamna succesul pentru tine, cum te raportezi la el?

Nu stiu si nu m-am gandit niciodata la ceea ce inseamna succesul… Am urmarit intotdeauna sa imi fac treaba foarte bine.

T: Cum impaci cariera cu statutul de mama, reusesti sa petreci suficient timp alaturi de David?

Sigur ca am timp pentru toate! Doar ma trezesc la 7! Sunt foarte matinala si plina de energie, asa ca reusesc sa le fac pe toate! Petrec mult timp cu David si suntem cei mai buni prieteni. Iar David este telespectatorul meu fidel! 🙂

decupat_Diana Munteanu poza secundaraT: Care sunt lucrurile pe care vrei sa i le imprimi lui David, cu ce vrei sa plece la drum prin viata cand va fi mare?

Aceleasi lucruri pe care parintii mei mi le-au insuflat… Principii solide de viata de la care nu m-am abatut niciodata. Cred ca principiile solide formeaza caracterul unui om. David este un copil ascultator si suntem foarte buni prieteni, inainte de orice.

T: Ce ar trebui sa stie o femeie care se pregateste sa devina mama, cum ti se schimba viata, ce sfaturi i-ai da?

Este greu sa dai sfaturi pentru ca fiecare percepe lucrurile altfel in viata. Sigur ca ti se schimba viata! In bine! Nu este usor sa cresti un copil, dar bucuria este imensa!

T: Cum depasesti momentele dificile din viata ta, in ce iti gasesti puterea de a merge mai departe?

Intotdeauna am gasit sprijin in rugaciune si cred ca lucrurile se intampla in viata cu un motiv. Se intampla ca asa trebuie sa se intample. Si stii cum e…viata nu este despre cum sa astepti sa treaca furtuna, ci despre cum sa inveti sa dansezi in ploaie. 🙂 Asa ca, bune, rele… toate vin si trec!

T: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat pana acum de la viata despre viata?

Exact ce iti spuneam, ca lucrurile se intampla cu un motiv si ca, indiferent ceea ce faci, viata isi urmeaza cursul.

T: Ce vezi cand te uiti in oglinda?

Un om implinit si fericit!

T: Ce-ai face daca ai putea sa devii invizibila pentru o zi?

Haha! Nu stiu. 🙂 Probabil m-as tine de glume!

T: Ce trebuie sa aiba, in opinia ta, o femeie pentru a fi frumoasa?

Feminitate si naturalete.

T: Pentru ca suntem o revista de sanatate si frumusete, nu putem sa nu te intrebam cum te mentii in forma si ce trucuri de beauty ai?

Nu fac ceva iesit din comun. Fac sport cat de mult pot, alerg si joc tenis. Am grija in ceea ce priveste alimentatia si incerc, pe cat posibil, sa mananc si sa am un stil de viata sanatos. Si dorm!

T: Un gand pentru cititoare…

Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de fiecare clipa din viata si sa nu uitati niciodata sa zambiti! Viata o sa va zambeasca inapoi!

Foto: Mihai Stetcu (Antena1)

Text: Bianca Badescu