Diana Munteanu Niculescu va prezenta o noua emisiune la Antena 2

Diana Munteanu Niculescu va prezenta o noua emisiune la Antena 2Ne-am obisnuit sa o vedem pe Diana Munteanu in fiecare sambata pe Antena 2 de la 20.30, la Conferinta de presa. Frumoasa prezentatoare ne-a pregatit insa o surpriza si incepand cu 15 septembrie va veni mai des in casele noastre cu inca o emisiune, pe care o va prezenta duminica de duminica, de la ora 19.30.

Este vorba despre un quiz show monden – Face 2 Face, in care doua echipe se vor intrece, raspunzand la intrebari ce vor avea ca tema subiecte exclusiv mondene.

In cadrul show-ului vor fi rememorate cele mai importante momente din mondenul international si autohton, iar fiecare editie va avea 6 invitati, care vor alcatui doua echipe a cate trei membri. Concurentii vor trece prin tot felul de probe care le vor testa cunostintele mondene: “Abia astept prima editie! Mi-a placut enorm de mult ideea show-ului, m-a atras imediat si sper ca noua emisiune sa fie si pe placul telespectatorilor. Avem probe spectaculoase, avem intrecere, competitie, avem istoria mondenului si multe alte surprize! In fiecare duminica, la Antena 2!”, a declarat Diana Niculescu. 

 

Text: Bianca Badescu

august 27th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate