DJ Wanda, nuntă în stil rock-royal

DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată în capitala Marii Britanii. Cei doi miri au spus Da în fața ofițerului Stării Civile și a celor peste 40 de invitați.Rochie cu Top Hat

Vedeta a avut o apariție spectaculoasă. Rochia de mireasă, creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia, a fost accesorizată cu o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model ce a fost purtat și de celebra Gwen Stefani. Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea, cămașă albă și ciocate din piele de crocodil, o costumație inspirată de stilul lui Pete Doherty, fostul soț al regretatei Amy Winehouse.

Pe acordurile piesei “It’s that alright”, a lui Lady Gaga, DJ Wanda a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al său, medicul Florin Juravle, iar domnișoare de onoare au fost Paula Chirilă, Adina Buzatu, Merande van Amersfoort (cunoscută drept sosia celebrei Amy Winehouse) și Josephine Hus. Cavaleri de onoare au fost Avi Lasarow, cel mai bun prieten al mirilor, și Rhys Clarke, fratele lui Karl.

În fața invitaților, mirii au oferit și primul dans, pe acordurile piesei “Just a perfect day”, interpretată de Lou Red.

Ședință foto pe stradă

Ceremonia a fost urmată de o ședință foto inedită pe străzile animate ale Londrei, orașul în care mirii locuiesc de un an de zile. Într-o ploaie de confetti și aplauze, mirii a părăsit apoi locația într-o mașină clasică britanică, îndreptându-se spre localul unde avea să aibă loc petrecerea.

După nunta Royal de la hotelul exclusivist, a urmat nunta cu tematica Rock, într-un pub pitoresc din cartierul Primrose din Londra. Acolo Wanda și-a făcut apariția într-o nouă vestimentație. De această dată vedeta a purtat o rochie fucsia, ciocate argintii și pălărie neagră de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model purtat de celebra Madonna. Invitații au petrecut câteva ore de neuitat și au asistat la o serie de momente surpriză, printre care și un inedit recital al sosiei lui Amy Winehouse, Merande van Amersfoort, dar și o serie de duete cântate de Wanda alături de domnișoarele de onoare.

Love story londonez

“A fost cea mai importantă zi din viața noastră. A fost exact așa cum am visat amândoi, înconjurați de familie, de cei mai apropiați prieteni. Acum când ne uităm la inelele de căsătorie, pur și simplu suntem copleșiti de însemnătatea lor, de faptul că ne-am angajat să fim împreună o viață întreagă și avem lacrimi în ochi și suntem foarte emoționați. L-am ales pe Karl să îmi fie bărbatul care îmi va fi alături toată viața. Am ales familia lui, iar el m-a ales pe mine să îi fiu alături. Suntem foarte îndrăgostiți, foarte fericiți”, declară DJ Wanda.

DJ Wanda și omul de afaceri australian Karl Katavich trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Locuiesc împreună în Londra, într-unul din cele mai exclusiviste cartiere, unde au case și vedete cunoscute precum Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver.