Doctorul Kasem, invitat special al evenimentului Rambla & Friends

decupat_slider-021Evenimentul Rambla & Friends l-a avut ca invitat special pe doctorul Kasem, ce a oferit doamnelor si domnisoarelor prezente cateva sfaturi despre frumusete si sanatate.Apa este cea mai importanta

Pentru a avea un ten luminos si sanatos este nevoie sa bem foarte multa apa, dar nu 2 litri, ci chir mai mult de 3 litri pe zi. Nu limonada si nici sucuri acidulate, ci apa. Pe langa faptul ca este sanatoasa, apa te ajuta sa previi ridurile. Poti sa cumperi orice crema scumpa care sa contina extract de aur sau caviar. Daca nu te hidratezi destul… nu se va observa niciun rezultat.

Un alt sfat primit de doctorul Kasem a fost legat de alimentatia de zi cu zi. Pentru a preveni imbatranirea este bine sa mancam carne cel putin de doua ori pe saptamana, dar nu orice fel de carne. Asa ca, prin cele spuse, doctorul Kasem a contrazis ideile despre o alimentatie raw-vegana sau vegetariana. Corpul nostru are nevoie de proteine!

Salata – perfecta pentru cina

Este foarte indicat sa mancam multe legume si fructe de sezon, dar in special salate pentru a ne lua aportul de vitamine si fier. Acestea ar trebui servite dupa ora 13.00, la fel ca si sucurile naturale. In ceea ce priveste sportul, Kasem recomanda sportul in aer liber. Este foarte sanatos sa iesi seara si sa alergi in parc.

Asadar… o seara in care am aflat foarte multe sfaturi si trucuri totodata, pe care, incet, incet am sa incerc sa le si pun in aplicare.

Text: Andreea Maria Varlan