Donatella Versace ofera sfaturi pentru o cariera de designer

DVersace3 V 17oct11 pa b 426x639Donatella Versace, jurata in cadrul International Woolmark Prize, spune ca va cauta sa descopere la participanti calitatile care l-au facut atat de cunoscut pe fratele sau, Gianni Versace, si anume pasiunea si viziunea personala. „Cam acestea sunt principalele trasaturi pe care ar trebui sa le aiba un designer de succes.

Este ceea ce fratele meu, Gianni, a inteles si cel mai important lucru pe care l-am invatat de la el. Trebuie sa crezi in ceea ce faci pentru a avea propriul tau stil”, a declarat Donatella. La sfarsitul saptamanii, Versace se va alatura Victoriei Beckham, lui Tim Blanks si Diane von Furstenberg pentru a alege un tanar designer care va castiga 65.000 de lire sterline.

Vor concura 6 designeri care isi vor prezenta colectiile realizate din lana Merino in cadrul unui eveniment intim al London Fashion Week, iar castigatorul isi va expune colectia peste tot in lume. Juriul este format, asa cum am amintit si mai sus, numai din designeri renumiti si fiecare va contribui cu punctul sau de vedere. Donatella Versace, care este in acelasi timp in pregatiri pentru Milan Fashion Week, spune ca o cariera de designer pe termen lung implica un amestec intre credinta personala si talent, mai ales ca lumea din acest domeniu este necrutatoare.

Text: Ruxandra Raica