Dorian Popa a împlinit 32 de ani. Iată cum a fost la party-ul dat de acesta!

Artistul şi vlogger-ul Dorian Popa a împlinit 32 de ani, iar sâmbătă şi-a adunat prietenii la el acasă, pentru un super party la piscină.

Vedeta a a avut parte de o petrecere cu tematică “white party”, astfel că toţi artişti şi vloggerii prezenţi la aniversare lui Dorian Popa au purtat alb. “Spuma Bucureştiului”, invitată la party, s-a bucurat de preparatele lui chef Cătălin Scărlătescu. De cocktail-uri s-a ocupat Valentin Luca, fostul concurent de la “Românii au talent”.

Sărbătoriltul a avut şi un tort pavlova, cu câteva etaje, pe care îşi aveau locul o figură cu bustul său alături de faimosul “Cheluţu’”, bulldogul francez al acestuia.

Deşi, iniţial, cântăreţul a anunţat presa că nu va organiza o petrecere mare de ziua lui, ci doar va sărbători cu prietenii apropiaţi şi cu familia, story-urile de pe Instagram şi TikTok-urile influencerilor prezenţi la petrecere arată altceva.Despre Dorian Popa şi ultimul său videoclip

Dorian Popa este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Săptămâna trecută, celebrul artist, Dorian Popa a lansat o nouă piesă “Sar pe noi”, în colaborare cu Liviu Teodorescu. Filmările noului videoclip au avut loc tot la piscina din curtea cântăreţului.