Dorian Popa a împlinit 32 de ani. Iată cum a fost la party-ul dat de acesta!

Artistul şi vlogger-ul Dorian Popa a împlinit 32 de ani, iar sâmbătă şi-a adunat prietenii la el acasă, pentru un super party la piscină.

Vedeta a a avut parte de o petrecere cu tematică “white party”, astfel că toţi artişti şi vloggerii prezenţi la aniversare lui Dorian Popa au purtat alb. “Spuma Bucureştiului”, invitată la party, s-a bucurat de preparatele lui chef Cătălin Scărlătescu. De cocktail-uri s-a ocupat Valentin Luca, fostul concurent de la “Românii au talent”.

Sărbătoriltul a avut şi un tort pavlova, cu câteva etaje, pe care îşi aveau locul o figură cu bustul său alături de faimosul “Cheluţu’”, bulldogul francez al acestuia.

Deşi, iniţial, cântăreţul a anunţat presa că nu va organiza o petrecere mare de ziua lui, ci doar va sărbători cu prietenii apropiaţi şi cu familia, story-urile de pe Instagram şi TikTok-urile influencerilor prezenţi la petrecere arată altceva.

Despre Dorian Popa şi ultimul său videoclip

Dorian Popa este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Săptămâna trecută, celebrul artist, Dorian Popa a lansat o nouă piesă “Sar pe noi”, în colaborare cu Liviu Teodorescu. Filmările noului videoclip au avut loc tot la piscina din curtea cântăreţului.


Deschide videoclipul

august 10th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate