Doru Todorut, bucatarul preferat al fetitelor sale

Doru Todorut, artistul care a adus pe piata muzicala si un proiect solo care ii poarta numele, pe langa trupa Deepcentral, este si un tata foarte devotat pentru fetele lui. Pe langa activitatea muzicala, inregistrarile de studio, concerte si lansarea celei mai recente piese din noul proiect, „Trei sfertul meu”, artistul isi petrecere mult timp cu Rebeca, Eva si Natalia, fiicele lui pe care le rasfata de cate ori are ocazia. Doru se bucura de statutul de parinte, dar vorbeste, in acelasi timp, si despre responsabilitate si informare.

„Tot timpul vezi lucruri noi in ei, iti aduci aminte de ce faceai tu la varsta lor, incerci sa fii un cat mai bun parinte. Acest lucru este o provocare pentru ca sunt foarte multe influente si informatii despre cum sa iti cresti copilul”, spune artistul, care a fost si profesor timp de cinci ani.

Printre abilitatile care il recomanda drept un tata foarte bine pregatit este si aceea de bucatar. El spune ca in timpul liber gateste, „retete bune si sanatoase, mai ales pentru momentele cand raman fetele la mine. Unul dintre cele mai recente preparate a fost vita cu legume. Dar ma laud si cu o omleta senzationala, cu ceapa, cu mai multe ingrediente”, se amuza el.„Consiliat‟ de cele Rebeca, Eva si Natalia

Cele trei fete au fost si la concertele sale, el povestind ca „au fost chiar si pe scena, ca nu am putut sa scap. „Le-am luat sa vada concertul si in timp ce eu cantam, Rebeca a urcat foarte rapid pe scari. A fost frumos”, si-a reamintit artistul, adaugand ca, pana acum, nu a primit critici sau aprecieri de la ele, ci mai degraba sugestii de playlist pentru viitoarele aparitii pe scena.

Despre single-ul „Trei sfertul meu”, artistul spune ca este o piesa despre dragoste si, totodata, un omagiu adus femeii. „Mi se pare ca, intr-o relatie, o femeie vine cu mai mult. Pentru ca poate mai mult. Suntem diferiti, interior, afectiv, emotional. Ca nivel de implicare, ca nuante, stari, feluri, moduri in care reactioneaza si se dezvolta inca de mici, femeile sunt mai… complexe. Si asta este povestea frumoasa”, explica Doru.

Text: Oana Baltoc