Dr. Dre divorțează după 24 ani de căsnicie

Artistul american Dr. Dre şi soţia lui, Nicole Young, divorţează după un mariaj de 24 de ani. Nicole este cea care a depus actele după numeroase probleme ale artistului cu băutura. În vârstă de 50 de ani, Nicole spune că în această pandemie lucrurile s-au schimbat.

Cei doi au împreună doi copii, iar Nicole cere în instanţă 2 milioane de dolari suport lunar.

Conform unor documente obținute de TMZ, citate de Daily Mail, Nicole spune că în această pandemie, Andre Romelle Young, după numele lui real, şi-a ieşit din minţi din pricina consumului excesiv de alcool şi a dat-o afară din casă.Pandemia schimbă căsnicia

Lucrurile ar fi luat-o razna la 1 aprilie, când rapperul ar fi făcut o criză de furie și, printre multe injurii, i-ar fi spus să plece din casă. ”Pleacă dracului de aici. Du-te în Malibu!”, i-ar fi spus Dr. Dre lui Nicole. După acest incident, rapperul a încercat să-i taie soției sale accesul la finanțele cuplului. ”Nu mai ai voie să cheltuiești niciun cent… punct. Nu poți fi rea și lipsită de respect și în același timp să cheltuiești banii pe care eu îi câștig atât de greu. Da, asta e o amenințare… săptămâna viitoare scot la vânzare casa de pe plajă”, ar fi spus Dr. Dre.

Text: Iulia Mirică

Foto: google imagies