Dragă Alessiah, un look retro și un decor dulce

Alessiah lansează prima melodie din acest an – „Darling” și este pregătită să cucerească publicul prin imaginea de „sweetheart” și vibe-ul fresh al videoclipului.

Culori aprinse, o melodie cu un ritm uptempo, energică și perfectă pentru a întra în mood-ul de petrecere, piesa „Darling” este compusă de către Sorin Seniuc, Ionuț Catană, Alexandra Ţîrţîrău și Alessiah și a fost produsă de către Ionuț Catană.

„Cred că buzunarul vulnerabilității și al emoției este completat de melodia „Darling”. Îmi place vibe-ul disco al piesei. Piesa DARLING devine cu adevărat imaginativă și îți oferă și multă bună dispoziție, pentru că uneori există ceva, acolo, pentru toată lumea. Sunt încântată că oamenii o vor asculta și își vor face propriile amintiri cu ea”, declară Alessiah.

Videoclipul, regizat de către SAN, o aduce pe Alessiah în ipostaze adorabile, începând cu marea sa iubire, muzica, într-un cadru pop-art, dar și pe terenul de tenis, cu un look retro și un decor dulce.


Deschide videoclipul

În videoclip, mai regăsim două personaje aflate la prima întâlnire, care își imaginează cum va fi primul lor sărut, iar stările interioare sunt exterioarizate printr-o serie de evenimente de alte facturi. Cei doi actori din videoclip sunt interpretați de către David Rugiero și Elena Chiriac.

Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday“. În 2020 a lansat single-urile „Hurricane“, „Waiting For“, „Love Me“ și „I Know”, iar începutul acestui an a venit cu un live session special pentru cele patru melodii, versiuni noi, alături de Muse Quartet.

Cu un background muzical format din studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

aprilie 12th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate