Dua Lipa are un clip nou şi nu amână lansarea albumului

/

Deşi tot mai multe evenimente au fost amânate până la o dată ce va fi anunţată ulterior pandemiei, iar diferiţi artişti anunţă suspendări ale lansărilor lor de albume, concerte, filme şi altele, Dua Lipa nu renunţă la lansarea noului ei album, „Future Nostalgia”. În plus, aceasta a lansat astăzi clipul piesei “Break My Heart”.

Cântăreaţa britanică de muzică pop a anunţat la începutul lui februarie ţările în care va susţine concertele din acest an pentru promovarea noului său album. Dua Lipa ar trebui să suţină 24 de concerte, însă cum majoritatea ţărilor sunt în carantină, probabil că vedeta va ţine un concert de lansare exclusiv online.

Artista a spus în emisiunea de pe Instagramul lui Miley Cyrus că: ”Deşi e înspăimântător să lansez un album în aceste momente simt totodată că poate muzica e lucrul de care avem nevoie şi e bine să faci oamenii pur şi simplu să se distreze şi să se simtă bine.”


Deschide videoclipul

Intitulat ”Future Nostalgia’‘, cel de-a doilea album al cântăreţei britanice după albumul de debut din 2017 care îi poartă numele, va fi lansat vinerea aceasta, deşi iniţial lansarea era programată pentru 3 aprilie.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

aprilie 2nd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate