Dua Lipa s-a despărțit de Anwar Hadid

Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit. Se pare că cei doi nu au făcut fața presiunii și după o discuție fără rezultat, au hotărât să o ia pe drumuri separate.

A fost o relație de doi ani cu suișuri și coborâșuri și nu este prima despărțire, însă de data aceasta, este definitivă, după cum spun apropiații cuplului.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

„Și-au expus reciproc ideea de a pune pauză pentru moment relației lor, deoarece călătoriile și timpul petrecut departe unul de celălalt au fost prea mult pentru fiecare. Relația lor trece printr-o criză și se pare că este în corzi”, spunea o sursă în urmă cu scurt timp.

Vestea nu este neapărat surprinzătoare pentru că, la începutul lunii, presa din Marea Britanie nota că povestea lor de iubire ar fi pe sfârșite. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de aproape opt săptămâni, dar asta din cauza programului lor foarte încărcat, relatează The Sun.