Ducesa de Cambridge asteapta al treilea copil: in cate luni este insarcinata si cum a primit vestea Regina Marii Britanii?

Zvonurile care vorbeau in ultima vreme despre cea de-a treia sarcina a ducesei de Cambridge au fost confirmate astazi, intr-un comunicat emis de Palatul Kensington.

„Altetele lor Regale, Ducele si Ducesa de Cambridge sunt foarte incantati sa anunte ca Ducesa asteapta cel de al treilea copil. Regina si membrii celor doua familii au fost foarte incantati de aceasta veste”, se arata în comunicatul transmis de Palatul Regal. Astfel, printul William si Kate Middleton, care au deja doi copii, pe micuta printesa Charlotte, in varsta de 2 ani, si pe George, de 4 ani, vor deveni parinti pentru a treia oara.

Printul Harry a fost, de asemenea, foarte fericit sa afle ca va fi unchi pentru a treia oara, la fel si bunicul Charles, Print de Wales, noteaza ziarul britanic The Telegraph.Insarcinata in trei luni

Se pare ca sarcina ducesei are la acest moment mai putin de trei luni, insa anuntul a fost facut atat de repede pentru ca aceasta a trebuit sa-si anuleze participarea la un eveniment public programat pentru astazi.  La fel ca si in cazul primelor doua sarcini, ducesa are greturi matinale destul de severe, astfel ca in perioada urmatoare va fi nevoita sa absenteze de la mai multe evenimente oficiale.

Intr-un interviu recent, Ducesa declara ca adora sa fie mama, dar ca uneori se simte coplesita de responsabilitati:

„Sa fiu mama este minunat si m-am simtit privilegiata pentru ca am avut aceasta experienta, dar uneori am simtit pana si eu ca a trebuit sa infrunt o provocare uriasa, chiar daca primesc acasa tot sprijinul de care am nevoie, sprijin pe care majoritatea mamelor nu-l primesc‟, a marturisit aceasta.

Text: Oana Baltoc

Foto: Hepta