Ducesele Kate si Meghan „lovesc” din nou! Au facut senzatie in tinute Dior si Alexander McQueen

La numai o zi dupa botezul Printului Louis, membrii Familiei Regale Britanice s-au reunit pentru un nou eveniment oficial. La Westminster Abbey a fost organizata o ceremonie in onoarea primei flote de aviatie independenta din lume, Royal Air Force. Astfel, Printul Harry, Meghan Markle, Regina Elisabeta, Printul Charles, Printul William si Kate Middleton au participat, ieri, la un eveniment in cinstea aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Royal Air Force.Meghan Markle, aparitie all-black

Meghan Markle a mizat pe o rochie neagra, extrem de eleganta. De data aceasta, Ducesa de Sussex a ales sa renunte la make-up-ul in nuante pamantii pe care obisnuieste sa-l aplice in zona pleoapelor, in favoarea unui fard de culoare neagra, asortat tinutei. Rochie neagra Dior a parut inspirata din garderoba iconicei actrite Audrey Hepburn, fiind completata in mod fericit de palaria obligatorie la evenimentele oficiale ale Casei Regale Britanice, creata, de aceasta data, de Sean Barrett, dar si de un cluch negru simplu, apartinand tot casei Dior.

Kate Middleton a purtat o tinuta diafana

Kate Middleton, pe de alta parte, a optat pentru o tinuta diafana, in contrast cu vestimentatia sobra a cumnatei sale, Meghan. Acesta a ales o rochie de culoare albastru pal, ce apartine designerului ei favorit, Alexander McQueen, si o palarie marca Sean Barrett. In ciuda rochiei deschise la culoare, machiajul Ducesei de Cambridge a fost unul senzual, cu tonuri fumurii. Participarea lui Ducesei de Cambridge a fost oarecum neasteptata la acest eveniment, tinand cont de faptul ca vine la scurt timp dupa botezul de luni al micutului print Louis.

Text: Iulia Mirica

Foto: Hepta